BLOGGER TEMPLATES AND Zwinky Layouts »

Wednesday, January 14

Ya Allah, laknatlah tentera Yahudi!!!

Terkini : Keadaan mayat tidak pernah dilihat sebelum ini.

Rabu ,14/01/2009 - Dr Hussein Ashour, pengarah hospital Al Shifa berkata yang sejumlah mayat telah tiba di hospital itu dengan kesan terbakar dan terputus yang tidak pernah mereka lihat sebelum ini sambil mengesahkan Israel menggunakan senjata yang dilarang di seluruh dunia terhadap orang awam di Semenanjung Gaza.

Dr Ashour menambah penjelasan dari segi perubatan untuk kes-kes seumpama ini bererti Israel menggunakan senjata yang canggih manakala para doktor Norway yang membantu mangsa Palestin berkata mereka telah melihat kes-kes seumpama ini semasa perang AS ke atas Iraq dahulu.

Human Rights Watch dalam satu kenyataan telah mendedahkan bahawa para penyelidiknya kelmarin melihat beberapa letupan fosforus putih di Gaza yang dilepaskan daripada artileri Israel di bandar Gaza dan ke
Jabaliya.

sumber : http://www.palestine-info.co.uk/en/


Jikalau kami gugur syahid, dan anda sekelian terus diam membisu dan hanya menyaksikan sahaja, nantikan hari pembalasan. Kami akan tuntut dari Allah di atas kelembapan anda semua. Kami tidak akan redha terhadap kelesuan dan kebisuan anda semua. Kami tidak akan memaafkannya..Doa orang yang teraniaya amat makbul "Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah......turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di GAZA, hancurkanlah rejim zionis..AMIIIN!!!

+++sukurang-kurangnya kita baca doa Qunut Nazilah setiap kali waktu solat+++

0 comments: